build your own website for free

ÖNSKAS EN WEBBPLATS?

Skalbar såklart, så att den fungerar lika bra på datorn som i telefonen eller på läsplattan. Självklart fäster vi stor vikt vid den grafiska formen och ser till att sidan är tilltalande och funktionell. 

WEBBPLATS UTAN PROBLEM

Brunzell Design hjälper er gärna med er närvaro på nätet

Brunzell Designs mål är att våra kunders grafiska form genomsyrar alla de media som de rör sig inom. Detta gäller, så klart, inte bara trycksaker och andra fysiska applikationer utan också de digitala. Först och främst då företagets eller organisationens digitala presentation på nätet. Webbpaltsen är ju många gånger det första intrycket och den första kontakt utomstående får av ditt företag.


Idag bör en hemsida fungera lika bra i datorn som på en läsplatta eller i en mobil. Webbplatsen bör alltid vara tillgänglig och med all information lättåtkomlig och intakt. Detta oavsett om det är en enkel site som är mer som en digital presentation eller om det skall vara en dynamisk site som skall uppdateras ofta och agera mer som företagets digitala hubb mellan  till exempel nyhetsbloggande, Facebook och LinkedIn.

HEMSIDA

Vill du skapa en företagssite och webbplats?

En webbplats kan vara så mycket mer än bara en hemsida på internet. Det kan vara din dagliga kontakt med kommande och nuvarande kunder. Det kan vara din hub in i en värld av sociala kontakter.

KAMPANJSITE

Vill du göra reklam för en specifik vara eller tjänst?

Ibland behöver man göra reklam för en specifik vara eller tjänst. Kanske skall ni ställa ut på en mässa och visa upp en ny produkt. Varför inte backa upp det med en tillfällig kampanjsida vid sidan av er ordinarie?

PRESENTATION

Vill du berätta vad som händer snabbt och enkelt?

Skall ni ha ett event? En fest eller någon form av release? Varför inte göra en snygg site runt evenemanget eller händelsen? 

VI ERBJUDER

FRÅN FORM OCH FUNKTION OCH VIDARE TILL INNEHÅLLET.

GRAFISK DESIGN

Brunzell Design är i huvudsak en grafisk designbyrå. Att allt vi gör skall se bra ut och att formen skall följa den befintliga grafiska profilen är viktigt för oss.

RESPONSIV

Självklart skall webbplatsen se lika bra ut på datorn som i telefonen eller på läsplattan. Alla webbplatser som skapas idag bör därför vara plattformsoberoende från start.

STRUKTUR

Innehåll och syfte med webbplatsen är viktigt. Det är också viktigt att det är lätt att navigera och hitta det man söker. Vi hjälper er med hur webbplatsen skall vara uppbyggd och vad den skall innehålla.

NÄTVERK

Skall webbplatsen vara extra avancerad? Behövs hjälp med texter, bilder och annat innehåll? Inga problem! Då tar vi hjälp av våra samarbetspartners!

WEBBPLATS FRÅN 
5.000:-

(ex. moms)


HÖR AV DIG REDAN IDAG!

SHARE THIS PAGE!